SOLCELLER

WINCON A/S tilbyder idag også komplette solcelle løsninger op til 50.000 Kwp. i samarbejde med Frost Energy.
 
Sol-celler og vind er en fantastisk løsning, vi forventer at med denne løsning er WINCONs fabrik på Kertemindevej i Randers 100% selvforsynede med El og varme inden for 1 år.
Vi har nu monteret 12 Kw, ud af de 50 Kw vi skal have på taget.
 
 

Nettomåleordningen

Indirekte tilskud via Nettomåledordningen
Den private husstand får indirekte tilskud til solcelleanlægget gennem den såkaldte nettomåler ordning.

Nettomåler gælder op til solcelleanlæg på 6 kW. Ordningen har haft mange beskrivelser og forandret sig af flere omgange. Den startede egentlig som en tidsbegrænset ordning, men gjort permanent i forbindelse med gennemførelsen af lov nr. 14 17 af 21. december 2005. I 2011 har vi haft atomulykkerne i Japan, og et tysk parlament som vil gøre sig uafhængig af atomkraft, så solceller og solcelleanlæg er vejen frem for fremtidens el-produktion. Ifølge eksperter er det lige så gunstigt at producere strøm fra solcelleanlæg i København i Paris.

I praksis betyder det, at det er meget rentabelt at installere et solcelleanlæg op til 6 kW fra vores firma, vi har kvalitets solcelleanlæg fra BYD, som er en af verdens største virksomheder, Du kender dem allerede uden at vide det, de har med 80% sandsynlighed leveret dit batteri til din mobiltelefon elle bærbare PC. Produktionen fra eget solcelleanlæg får husstandens elmåler til at løbe baglæns, og forlæns, når solcelleanlæggets aktuelle produktion er mindre end husstandens aktuelle strømforbrug.

Større solcelleanlæg i etageejendomme kan også benytte nettomålerordningen. Skatterådet har bekræftet, at afgiftsfritagelsen også vil omfatte større solcelleanlæg for etageejendomme, så længe det samlede anlæg ikke er større end de 6000 kW pr. husstand.

Selve lovgrundlaget for nettomålerordningen ligger i ”Punktafgiftsvejledningen” under Skatteministeriet, da det egentlig i virkeligheden handler om en afgiftsfritagelse for egen produceret el fra solcelleanlæg.

Kontakt os på 87120066

Kilder og yderligere information:

Nettomålerordningen, se www.skat.dk
Mere om solceller www.energitjenesten.dk
 

 

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!